Dynamic Link | Concept2

Dynamic Link helpt je om twee of meer Dynamic Indoor Rowers met elkaar te verbinden zodat je als ploeg kan trainen. Dynamic Link zorgt ervoor dat een team moet samenwerken om zijn ritme en timing op elkaar af te stemmen. En ondertussen krijg je nog steeds de beste indoor workout die er is.

De Link laat je heel makkelijk alle boten samenstellen die je maar wilt. Of je nou samen een lange training wilt doen of dat jullie je start willen oefenen als een acht: het kan allemaal met de Link. Ongeacht het weer.

Als je twee Dynamic Indoor Rowers koopt, krijg je van ons een Dynamic Link gratis!

Benodigde Ruimte en Specificaties

Je hebt één Link nodig voor het eerste paar Dynamic Indoor Rowers plus een extra Link voor elke roeimachine die je daarna nog wil toevoegen. Om de ruimte die je nodig hebt te berekenen gebruik je deze formule:

Aantal machines x 215 cm = benodigde ruimte

Je kan de 215 cm lange Link met pinnen koppelen aan de bijgeleverde plaatjes die je kan installeren op je voetenbord. De plaatjes kan je laten zitten zodat je makkelijk schakelt tussen individuele en ploegentraining.

De Dynamic Link werkt alleen met de Dynamic Indoor Rower. Om C, D en E Modellen Roeimachines te verbinden heb je de Concept2 Slides nodig.

De Dynamic Link
Koppelen een paar
Koppelen een acht

Dynamic Link
67,01
excl. verzendkosten

Nu Kopen