Beginnen | Concept2

Beginnen

Roeien is makkelijk om te leren. Als je de basis onder de knie hebt ben je een eind op weg om je fitness doelstellingen te halen. Gebruik de tips en informatie in dit gedeelte om alles uit je roeimachine te halen.

Leer de juiste techniek

Neem voordat je aan je eerste workout begint de tijd om onze techniek video’s te bekijken. Als je vanaf het begin de juiste techniek aanleert, zal je uiteindelijk beter en sneller roeien. Het helpt ook blessures te voorkomen en zorgt ervoor dat je geen slechte technieken aanleert die weer lastig zijn om af te leren.

Leer jezelf roeien

Leer jezelf enkele basistechnieken aan die je succes op lange termijn garanderen: nuttige rekoefeningen, handige ademhalingstechnieken, hoe zit je prettig op de roeimachine en wat de demper-instelling doet. Er staat veel goede informatie bij Tips en Algemene Informatie. We raden je aan die te bekijken.

Je Vooruitgang Bijhouden

Het bijhouden van je vooruitgang is een van de beste manieren om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. We raden je aan je in te schrijven voor ons Online Logboek. Daar kan je al je trainingen opslaan en meedoen aan de vele challenges gedurende het jaar. Je kan hier ook je vooruitgang bijhouden als je op weg bent naar een van de Million Meter Clubs. Gebruik je liever papier? Download een logboek pagina en print hem uit..

Train met een Partner

Het vinden van een trainingspartner kan een groot verschil maken om je aan een nieuw schema te houden. Je kan de Training Partner mogelijkheid gebruiken om elkaars vooruitgang te bekijken, ongeacht waar jullie wonen.

Bouw Geleidelijk Op

Gebruik je voor het eerst de roeimachine? Weersta dan de verleiding om meteen heel veel te doen. Richt je in plaats daarvan op je techniek en leer een vast tempo aan te houden. Doe onze Eerste Workouts in de Trainingsschema’s sectie.