Er gaat niets boven roeien! | Concept2

Er gaat niets boven roeien!

Thumbnail image of author
Sep 04, 2019

Er gaat niets boven roeien!

Ja, wij zijn (oud-)roeiers en weten daarom als geen ander dat roeien een geweldige training geeft voor je hele body. Roeien zit tot in onze haarvaten. Deze sport heeft ons veel gebracht en daarom werken we nu voor Concept2. Daar delen we onze passie voor het roeien omdat we begrijpen dat alles valt of staat bij kwalitatief goed materiaal. Roeien is een prettige beweging die goed is voor bijna iedereen en als je dat dan ook nog eens kunt combineren met een fijne prijs en prima materiaal, dan is een goed huwelijk geboren.

Waarom zo goed?

Door slimme keuzes in het ontwerp van de roeimachines van Concept2, voelt de roeibeweging, de haal, beter dan bij andere machines. De aandrijving is direct, er is geen vertraging in de beweging. Het apparaat geeft een heel dynamische weerstand. Ook als je geen ervaring hebt met roeien op het water, voel je de dynamiek van deze beweging op de apparatuur van Concept2. Intrinsiek motiveert dat veel meer dan trekken aan een dood gewicht. Dit is roeien bijna op zijn best. Daarbij is het gebruiksgemak zeer hoog.

Maar waarom dan Concept2?

Bij een afname van meer dan één worden de machines persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd. Daarnaast scheppen we er bijzonder veel plezier in om onze kennis over het roeien te delen. Kennis over roeitechniek bijvoorbeeld, daar zijn in de fitnessbranche veel vragen over. Vragen over onderhoud, aandachtspunten, de do’s en don’ts. Daar geven we graag antwoord op en geven desgewenst ter plekke een demonstratie. Echt verkeerd kun je het nauwelijks doen, maar in de romppositie valt vaak wel wat te verbeteren, zodat de gebruiker geen onnodige energie verspilt. Als je de techniek goed beheerst, voelt de training fijner en is het leuker om te doen. En daar helpen we graag bij!

Er is meer!

Het is onze uitdaging om zo veel mogelijk mensen op een goede manier met de roeisport in aanraking te brengen en daar zetten we graag die extra stap voor. Daarom ondersteunen we ook allerlei evenementen en activiteiten die sportschoolhouders op touw zetten om het roeien te promoten. Clinics en workshops bijvoorbeeld, waarbij we extra roeimachines verhuren en uitleg geven om zo weer meer mensen te activeren. Behalve roeien hebben we apparatuur voor cross country skiën en fietsen, de SKiErg en de BikeErg. Informeer eens naar de mogelijkheden (want die zijn groot!).

RSS Icon Subscribe to RSS Feed ›

Latest Posts