‘ReRow, ReSki of ReBike’ jouw favoriete workouts | Concept2

‘ReRow, ReSki of ReBike’ jouw favoriete workouts

Thumbnail image of author
Aug 09, 2022

Sla je favoriete Concept2 workout op en doe hem opnieuw

Heeft je sporter laatst ontzettend fijn getraind en wil hij deze training heel graag nog een keer doen? Dankzij de ReRow functie (of ReSki en ReRide) op de monitor (PM5) wordt het de sporter heel makkelijk gemaakt om deze training opnieuw te doen, met pacing van de eerdere prestatie. Deze functie biedt de mogelijkheid om eerdere prestaties te evenaren of zelfs te verbeteren. Je moet een vooraf ingestelde tijd of afstand in het PM5 geheugen hebben staan om de workout opnieuw te kunnen doen. Dus, als die er niet is, dan is dat de eerste stap.

Instellen van de monitor

Eerst stel je de monitor in. Dat doe je zo: Menu > Kies Training > Nieuwe Training > Enkele Tijd (of Enkele Afstand). Stel daarna de gewenste tijd of afstand in en doe de workout. Als de basis workout klaar is en in het geheugen is opgeslagen, dan kun je hem zo vaak als je wilt op ReRow (of ReSki of ReRide) zetten.

Als je een workout herhaalt zal de pacer bewegen op de splitscores (interval) van de eerste training. Standaard gebruikt de PM5 vijf intervallen, dus de pacer beweegt in vijf scoreblokken. Als je de training instelt, kun je kiezen hoe lang een interval duurt.  Stel het interval in op 1000 meter of 1 minuut, zodat de pacer van snelheid wisselt op duidelijk herkenbare momenten.

Instellen ReRow

Hoe stel je het apparaat in om de workout opnieuw te doen? Dat gaat als volgt: Menu > Selecteer Workout > ReRow en selecteer de workout die je opnieuw wilt doen.

Favoriete ReSki workout van een Concept2 medewerker

De favoriete ReSki workout van een Concept2 medewerker, die fanatiek langlaufer is, is de 5k. Tijdens deze workout maakt hij gebruik van de pace skifunctie van de PM5, waarmee hij racet tegen zijn eigen resultaten. Dit soort trainingen zijn fijn, omdat het hem in staat stelt zichzelf te verbeteren op een realistische manier en het voegt een leuke dimensie toe om een 5K te doen.

Daag jouw sporters uit om zichzelf tijdens hun eigen favoriete workout te verslaan!

RSS Icon Subscribe to RSS Feed ›

Latest Posts