Waarom de Performance Monitor handig is voor jouw sportschool | Concept2

Waarom de Performance Monitor handig is voor jouw sportschool

Thumbnail image of author
Feb 23, 2021

In onze vorige blogs schreven wij vooral over de roeimachines en de SkiErg. Maar wat maakt het nou dat sporters optimaal kunnen presteren op onze machines? Het is een algemeen begrip dat het monitoren van de sport performance motiveert en het resultaten beter bijhoudt. Lees waarom de toevoeging van deze monitor op de apparaten van Concept2 ver boven de rest gaat.

Wat is het?

De PM5 voorziet de sporter van nauwkeurige en vergelijkbare resultaten. Onze SkiErg en roeimachines worden met deze performance monitor geleverd. Het is mooi en simpel in gebruik en start met het weergeven van de resultaten zonder een startknop in te hoeven drukken. Met de PM5 laat je jouw sportschoolbezoekers trainen naar een volgend niveau.

Naast dat het makkelijk in gebruik is, krijg je er een overzicht van alle functies bij. Het menu leidt je naar diverse trainingen om de sporters uit te laten kiezen, mocht je niet direct van start gaan.

Wat zijn de functionaliteiten?

De monitor zit dus vol functies. Ook lees je gemakkelijk de afstand, snelheid, tempo, het aantal verbruikte Calorieën en Watts van de monitor af. Welke functionaliteiten bezit de PM5 precies?

  • Draadloze hartslag weergave: de PM5 ondersteunt ANT+ en Bluetooth Smart voor een draadloze hartslag weergave.
  • Opslag met USB stick: sporters kunnen op 2 manieren de trainingsresultaten opslaan: op het geheugen van de monitor zelf of op een USB stick.
  • Energie opwekking: de PM5 wekt zelf energie op tijdens de training afkomstig van het vliegwiel.
  • Spelletjes: de spelletjes zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassen en geven net dat beetje extra motivatie op sommige dagen.
  • Racen: door de nauwkeurigheid van de monitor is het mogelijk om racen of wedstrijden te houden. Zelfs met andere sporters die zich niet in dezelfde ruimte bevinden.

Waarom is dit handig in jouw sportschool?

De PM5 is onze beste monitor tot nu toe. Het is modern, simpel in gebruik en zit bomvol functies die het beste haalt uit de sportschoolbezoeker. Veel sporters volgen schema’s en houden hun proces en progressie bij. Dankzij de PM5 kunnen ze de vooruitgang gemakkelijk bijhouden en blijven ze beter gemotiveerd. Tegelijkertijd geeft het ook ontspanning en uitdaging door de functies als de spelletjes en het racen.

Wil jij meer lezen over Concept2 en wat wij voor jouw sportschool kunnen betekenen? Houd onze nieuwspagina goed in de gaten voor meer blogs.

RSS Icon Subscribe to RSS Feed ›

Latest Posts