Waarom Gebruik je de SkiErg? | Concept2

Waarom Gebruik je de SkiErg?

SkiErgJe hoeft niet meer je ski’s te waxen om te profiteren van de schokvrije langlauftraining voor het hele lichaam: de SkiErg biedt alle voordelen voor je conditie en je kracht en is ook beschikbaar als er geen sneeuw is of als je niet naar de pistes kunt. Zelfs als je nog nooit een paar ski’s hebt aangehad is de SkiErg precies wat je nodig hebt om de voordelen van een ski-training te benutten.

Een Effectieve Training voor het Hele Lichaam

De Concept2 SkiErg helpt je om je kracht en je uithoudingsvermogen te vergroten door je hele lichaam in een efficiënte, ritmische beweging aan het werk te zetten. Skiën is een veilige oefening voor alle leeftijden en vaardigheden waarmee je veel calorieën verbrandt. Je hebt volledige controle over de weerstand. Hoe harder je trekt, des te sneller het vliegwiel draait. Dat verhoogt de weerstand.

Een Veilig, Effectief en Handig Trainingsinstrument

De SkiErg geeft een zeer goede sport-specifieke training. En de SkiErg is altijd beschikbaar (sneeuw niet). Het is veiliger dan het gebruik van skeelers op de weg en het is makkelijk de SkiErg te integreren in je indoor trainingsprogramma.

Meetbare, Exacte Resultaten

De Performance Monitor geeft je onmiddellijke feedback bij elke haal. Daarnaast biedt hij cumulatieve performance-data aan het einde van je training. De monitor stelt zichzelf af. Daardoor weet je zeker dat je resultaten kloppen. Je kunt elke haal, elk interval en elke training vergelijken. Met het Concept2 Online Logboek en Ranglijst sla je al je tijden gemakkelijk op en vergelijk je jezelf simpel met andere skiërs over de hele wereld.

Een Aanvullende Training op Roeien

Gebruik je de Concept2 Roeimachine al? Dan merk je dat de SkiErg een vergelijkbare schokvrije training biedt van hoge kwaliteit en voor het hele lichaam. Alleen dan met bewegingen die de roeibeweging aanvullen. De SkiErg biedt je variatie in je trainingen, met dezelfde krachtige Performance Monitor, uitgebreide klantenservice, en blijvende kwaliteit.

Toegewijde Klantenservice

Concept2 biedt uitstekende klantenservice bij elke stap. We zijn er niet alleen om je een machine te verkopen. We zijn er ook om je lang na de verkoop te helpen. Maak een online profiel aan om je trainingen bij te houden, neem deel aan onze online uitdagingen en afstand-prijs programma’s, of stel een vraag aan onze goed ingelichte service vertegenwoordigers. We helpen je graag om het beste uit te je investering te halen.

Perfect voor Aangepaste Atleten en Herstel van Blessures

De SkiErg biedten lage schok-oefening die je enkels en knieën niet zwaar belast. De SkiErg is simpel te gebruiken door atleten met blessures aan het onderbeen. Geblesseerde atleten kunnen zitten of knielen. Dat vermindert de belasting op de benen. Ondertussen train je wel met de normale intensiteit en duur. Je gebruikt alleen het bovenlichaam en de romp. Het is ook een geweldig trainingsinstrument voor aangepaste atleten!