RowErg | Concept2

RowErg

Get the RowErg
1.195

Nu Kopen
RowErg met standaard poten 1.195 €
RowErg met hoge poten 1.390 €
Prijzen zijn inclusief BTW en verzending.

2 Jaar Garantie

Onze RowErgs hebben op een aantal onderdelen een garantie van 2 jaar en op andere onderdelen een garantie van 5 jaar. Meer informatie ›

30 Dagen Geld Terug Garantie

Als je binnen 30 dagen na verzending van je RowErg niet tevreden bent met ons product kun je het terugsturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van ons terug.

I want to thank your company for making the equipment that turned me into what my orthopedic surgeon calls a "medical miracle." He has never seen a patient recuperate so quickly from a total knee replacement. I could walk without crutches two days after surgery, drive my car in ten days and was totally off pain medication in two weeks. It's been six weeks now, and I'm still not perfect but I'm getting there.

Amy Vander Stoep KarrakerChicago, Illinois, United States

  De Concept2 RowErg™ is de norm voor indoor roeimachines. Gebouwd door roeiers, voor roeiers, wordt de RowErg gebruikt door mensen over de hele wereld van alle leeftijden en capaciteiten, die een full-body workout met weinig impact willen.

  Als ingenieurs hechten we waarde aan een strak, efficient ontwerp. De RowErg is ontworpen om soepel te werken, gemakkelijk te onderhouden en een leven lang mee te gaan.
  Dit is dezelfde machine die wordt gebruikt door atleten op olympisch en elite-niveau om voor hun sport te trainen - de machine is bestand tegen dagelijks zeer zwaar gebruik.
  Tegelijkertijd ondersteunt het de trainingsdoelen van iedereen, of u nu net begint aan uw fitnessreis en iets nieuws wilt beginnen, of een ervaren atleet bent.

  De Concept2 RowErg is verkrijgbaar met standaard of hoge poten. De standaardpoten zorgen voor een zithoogte van 36 cm, terwijl de langere poten het zitje 51 cm van de vloer maken.
  De optie met hoge poten vervangt het Model E, dat nu niet meer leverbaar is.
  Een hogere zitje is niet vereist voor langere gebruikers, op beide machines past binnenbeen lengte tot 96,5 cm.
  Gebruikers met meer binnenbeenlengte hebben mogelijk een extra lange monorail nodig.

  Betrouwbare trainingsgegevens

  De krachtige PM5 Perstatiemonitor, standaard bij elke RowErg, biedt herhaalbare en vergelijkebare data voor iedere training. De PM5 biedt een simpele ''Quickstart’ functie of geeft de optie om gevarieerde trainingen in te stellen. De monitor toont u veel gegevens, waaronder snelheid, wattage, calorieën en slagen per minuut en slaat deze informatie automatisch op in het interne geheugen of een USB stick. In beide gevallen is het gemakkelijk om deze gegevens over te zetten naar ons gratis Online Logbook.

  The phone cradle sits on top of the PM5 Verbindt met ErgData met uw PM5

  Verbonden training

  Als u opzoek bent naar een meer meeslepende trainingservaring of een life competitie of coach optie – daar is een app voor! Onze PM5 is een open platform, wat inhoudt dat u uw PM5 via Bleutooth kan verbinden met een grote hoeveelheid verschillende apps, inclusief onze ErgData en andere third-party apps, dat u de trainingsmotivatie en ondersteuning biedt hoe u dat wilt. U zit niet vast aan een enkele ervaring met Concept2, maar u heeft onze toewijding dat uw machines prestaties en uw data metingen betrouwbaar zijn, onafhankelijk van welke app u verbindt. U kan ook verbinding maken met hartslagapparatuur en apparaten met ANT+.

  Eén machine, twee hoogte opties

  Onze standaard RowErg heeft een zithoogte van 36 cm, terwijl onze verhoogde versie langere poten heeft die een zithoogte van 51 cm biedt. De verhoogde versie is een goede keuze als u van het gemak en de uitstraling van een hogere machine houdt. De verhoogde zithoogte kan ook het op- en afstappen makkelijker maken.

  Vliegwiel en demper

  Onze RowErgs gebruiken luchtweerstand om te reageren op uw inspanning op elke slag, zodat u de volledige controle heeft over uw inspanning en weerstand. Met de luchtdemper kunt u eenvoudig de luchtstroom naar het vliegwiel aanpassen, zodat u het gevoel van de slag kunt aanpassen naar uw voorkeur. Het ontwerp van het vliegwiel minimaliseert het geluid en maximaliseert een soepel gevoel.

  Opslag en mobiliteit

  De RowErg is makkelijk te verplaatsen voor trainingen en kan snel in twee onderdelen gescheiden worden (geen gereedschap nodig) voor een compacte opslag. Ideaal voor huizen of sportscholen die een flexibele ruimte nodig hebben. De hogere poten van de verhoogde versie zijn voorzien van een groter zwenkwiel om het gemakkelijk te verplaatsen.

  Verstelbare voetsteun en ergonomische handle

  Verstelbare voetsteunen zorgen voor een snelle en gemakkelijke pasvorm voor een breed scala aan schoenmaten. We hebben de ergonomische handle ontworpen met een buiging van 10 graden waarmee u comfortabel kunt roeien met een natuurlijk arm- en handpositie.

  Makkelijk in elkaar te zetten

  Het enige dat nodig is om de RowErg te monteren, is het installeren van de voorpoten. In de doos van de RowErg voegen we het benodigde gereedschap en duidelijk instructies. Het duurt slechts 20-30 minuten Bekijk de montagevideo.

  Duurzame constructie die gemakkelijk te onderhouden is

  Onze machines staan bekend voor hun duurzaamheid. Ze zijn robuust en zijn bestand tegen intensief gebruik in botenhuizen, sportscholen, woonkamers, hotels, crossfit boxen en militaire basissen over de hele wereld. We zorgen ervoor dat onze machines gemakkelijk te onderhouden zijn, zodat u zich kunt concentreren op het gebruiken van de machine, niet het onderhouden hiervan.

  Inbegrepen bij uw aankoop

  We voegen de volgende producten toe aan uw RowErg met PM5 aankoop:

  • Tablet houder
  • Handleiding voor het gebruik
  • Starthandleiding voor de PM5
  • Gereedschap en geïllustreerde montage handleiding

  Optie voor teamtrainingen of op het water simulatie

  De Concept2 Slide (apart verkrijgbaar) voegt een gevoel toe aan uw RowErg wat meer lijkt als of u op het water roeit en stelt u in staat om meerdere RowErgs (Model C, D, E or RowErg) aan te sluiten voor een teamtraining.

   
  RowErg
  Totale Lengte

  244 cm

  Breedte

  61 cm

  Zithoogte

  Standaard versie 36cm of de verhoogde versie 51cm

  Lengte Monorail

  137 cm
  Geschikt tot 96,5 cm binnenbeenlengte.
  Extra lange monorail te verkrijgen tegen extra kosten. Neem contact op voor meer informatie.

  Chain or Cord Vernikkelde ketting
  Chain/Cord Housing Deels omsloten
  Monitor

  PM5

  Power Requirement Gebruikt twee D-cel batterijen. Tijdens de training ontvangt de monitor energie van het draaiende vliegwiel om de levensduur van de batterijen te verlengen.
  Maximaal Gewicht Roeier

  227 kg getest door Concept2.*
  *135 kg getest door European Stationary Fitness Equipment Testing Standard EN 20957-7.

  Constructie

  Aluminium voorpoten, stalen achterpoten

  Monitor Arm Plastic antiblokkeersysteem Draaibaar voor opslag en om de hoogte van de monitor in te stellen. De hoek van de monitor kan ook worden aangepast.
  Afwerking

  Poedercoating

  Kleuren

  Zwart

  Opslag

  Kan in twee delen worden opgesplitst voor makkelijke opslag

  Benodigde ruimte

  Afmetingen verzending
  Standaard versie: 38cm x 55cm x 142cm
  Verhoogde versie (twee dozen):
  38cm x 55cm x 142cm
  32cm x 55cm x 68cm

  Gewicht van de machine

  Standard versie 26kg of de verhoogde versie 31 kg

  Afmetingen voor Verzending

  Per doos: 38 cm x 54 cm x 143 cm

  Gewicht bij Verzending

  Standaard versie: 31kg of de verhoogde versie: doos 1 26kg, doos 2 10 kg

  Is de Concept2 RowErg hetzelfde als de Model D Indoor Rower of de Model E Indoor Rower?

  De Concept2 RowErg is verkrijgbaar in twee zithoogtes: standaard hoogte (36cm) en verhoogde hoogte (51cm).

  De RowErg met standaard zithoogte is hetzelfde als de Model D Indoor Rower. Het enige verschil is de nieuwe naam en nieuwe bestickering.

  De RowErg met hoge poten heeft een grotere zithoogte van 51 cm en vervangt de Model E Indoor Rower, die niet meer leverbaar is. Het verschil is dat de hogere zit nu wordt bereikt door langere voor- en achterpoten toe te voegen aan het populaire Model D-ontwerp. Dit betekent dat de verhoogde en standaard hoogte RowErgs nu beide dezelfde verstelbare monitorarm en bestickering hebben. De langere poten van de verhoogde versie zijn voorzien van grote wielen om de machine te verplaatsen.

  Waarom is de verhoogde RowErg misschien iets voor mij?

  Sommige mensen geven de voorkeur aan de extra hoogte van de verhoogde versie. Deze redenen zijn onder meer:

  • Op plaatsen zoals sportscholen kan het prettig zijn om wat hoger in de ruimte te zitten ten opzichte van andere apparatuur.
  • De extra zithoogte maakt het voor sommige mensen gemakkelijker om de machine op en af te stappen, wat de toegankelijkheid vergroot.
  • Het uiterlijk van de hogere RowErg.

  Opmerking: het enige verschil tussen de standaardversie en de verhoogde versie is de zithoogte die wordt geboden door de langere poten. Al het andere op de machine is hetzelfde.

  Waarom noem je het nu de RowErg?

  De nieuwe naam RowErg sluit beter aan bij onze andere twee ergometers, de SkiErg en de BikeErg. Al onze fitnessapparaten zijn technisch een ergometer, of afgekort ‘ergs’, omdat ze het werk meten dat u doet.

  Is de RowErg verkrijgbaar in grijs?

  Beide hoogte-opties van de RowErg zijn alleen in het zwart verkrijgbaar.

  Kan ik de langere poten op mijn Model D plaatsen?

  De lange poten zullen uiteindelijk beschikbaar zijn als optie voor montage achteraf voor Model D. Dit brengt het op de zithoogte van 51cm. De kosten voor de retrofitset bedragen 265,00 €, exclusief verzendkosten en btw.

  Kunnen oudere modelmachines (model A, B of C) achteraf worden gemonteerd met de hogere poten?

  De lange poten zullen uiteindelijk beschikbaar zijn als optie voor montage achteraf voor de Model C, waardoor deze op een zithoogte van 51cm komt.

  Het is niet mogelijk om de langere poten achteraf op een Model A of B te monteren.

  Is de Retrofit Kit voor lange poten verkrijgbaar in grijs?

  De Retrofit Kit voor lange poten is alleen verkrijgbaar in het zwart.