ga aan de slag met je concept2 erg | Concept2

Welkom bij de Concept2 Community

Concept2 is meer dan alleen de machine. Het gaat om de wereldwijde community die rond onze machines is gegroeid, dankzij iedereen die ze gebruiken, jullie brengen het enthousiasme en nieuwe ideeën.

Onze motiverende programma’s, online challenges, video’s en apps zijn altijd gratis om te gebruiken en bieden inspiratie om het meest uit je RowErg, SkiErg of BikeErg te halen, er zit voor ieder wat bij!

Houd je voortgang bij met het online logboek

Het Concept2 Online Logbook is het hart van onze community. Het is gratis voor alle Concept2 gebruikers en makkelijk te gebruiken. Het logboek biedt de mogelijkheid om je trainingen op de RowErg, SkiErg of BikeErg op te slaan, je totaal aantal afgelegde meter bij te houden, het analyseren van je voortgang, deel te nemen aan de challenges, de Million Meter Club en jouw resultaten te vergelijken met iedere gebruiker ter wereld.

Schrijf je nu in

Verbinden met ErgData

Laat onze gratis app ErgData jouw persoonlijke trainingspartner worden! Stel trainingen eenvoudig in via de app en stel deze in als favoriet, doe mee met de Workout of the Day, bekijken extra statistieken en informatie tijdens de training, houd je voortgang bij en meer. ErgData synchroniseert je training direct naar het Online Logbook.

Meer

Kies je motivatie

De Performance Monitor is een open platform, wat betekent dat er veel apps zijn die er verbinding mee maken. Er zijn zelfs meer dan 40 apps die compatibele zijn die een reeks extra functies bieden, waaronder live lessen, virtueel racen, trainingsprogramma’s en meer.

Zie apps

Doen mee aan onze Online Challenges

Concept2 organiseert het hele jaar door verschillende challenges voor zowel individuen als teams. De challenges zijn een geweldige manier om geïnspireerd te blijven, nieuwe trainingen uit te proberen en uw conditie te verbeteren. Veel challenges belonen consistentie en totale meters, juist niet snelheid, dus er is voor ieder wat wils.

Ontdenk onze trainingsbronnen

Sluit je aan bij Concept2 trainer Cady Hart-Petterssen in de begeleide podcast-workouts die geschikt zijn voor alle niveaus. Download de podcast om mee te doen. Er is een Workout van de Dag, en ons YouTube kanaal staat vol met trainingstips, techniekvideo’s en onderhoudstips. Onze blog en nieuwsbrief bieden nog meer info. Allemaal gratis!

Doe mee aan onze ranglijsten en races

Geef je over aan je competitieve kant en rank je beste resultaten in het Online Logbook over een reeks verschillende tijden en afstanden. Je kan dit vergelijken op leeftijd, land of zelfs een bepaalde stad. Er zijn tal van races op de Concept2 ergs, zowel online als offline, open voor iedereen die wil deelnemen. Hoe is dit mogelijk? De Performance Monitor maakt eerlijke vergelijkingen mogelijk met gebruikers, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Volg ons op social media

Blijft in contact!

Meld je aan bij de Concept2 nieuwsbrief. Elke maand sturen we je trainingstips, nieuws, interviews en meer.

Als je de machine niet rechtstreeks bij Concept2 hebt gekocht, register u dan om tijdige updates en communicatie over uw machine te ontvangen.

Wij waarderen uw privacy. Concept2 verkoopt, verhuurt of deelt nooit klantinformatie.

Selecteer uw Erg

Kies uw machine voor erg-specifieke informatie, trainingen en meer.