Beginnen | Concept2

Beginnen

SkiErgDe SkiErg is eenvoudig in gebruik. Als je de basics eenmaal doorhebt, ben je al een heel eind op weg naar het behalen van je fitnessdoelen. Gebruik de tips en informatie in deze sectie om zoveel mogelijk uit je SkiErg te halen.

Leer de Juiste Techniek

Voor je begint raden we je aan onze techniek video te bekijken en de techniek pagina te bezoeken. Als je vanaf het begin de juiste techniek aanleert, zal je uiteindelijk beter en sneller skiën. Het helpt je ook om blessures te voorkomen en slechte technieken te ontwikkelen die weer moeilijk zijn om af te leren.

Informeer Jezelf

Maak jezelf bekend met wat de demper instelling doet

Monitor Je Vooruitgang

Je vooruitgang bijhouden is een van de beste manieren om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. We raden je aan gebruik te maken van ons Online Logboek, waar je al je workouts kan opslaan, mee kan doen aan de vele uitdagingen die we het hele jaar door aanbieden en je vooruitgang kan bijhouden als je op weg bent naar een van de Million Meter Clubs. Als je liever papier gebruikt, bel +31 (0)20-3450010 of e-mail ons om ons papieren logboek aan te vragen of download een logboek pagina en print hem uit (klik op het plaatje hiernaast, hier vind je de logboek pagina.

Train met een Partner

Het vinden van een trainingspartner kan een groot verschil maken om je aan een nieuw schema te houden. Je kan de Training Partner mogelijkheid gebruiken om elkaars vooruitgang te bekijken, ongeacht waar jullie wonen.

Bouw Geleidelijk Op

Wanneer je voor het eerst gebruik maakt van de SkiErg moet je de verleiding proberen te weerstaan om te snel te veel te doen. Richt je in plaats daarvan op je techniek en leer een vast tempo aan te houden. Doe onze Eerste Workouts.