Vergelijk Indoor Rowers | Concept2

Vergelijk Indoor Rowers

Als u niet zeker weet welke Concept2 RowErg het beste bij u past, bekijk dan de onderstaande gebruiksscenario's. Welke RowErg u ook kiest, u krijgt een geweldige training!

Concept2 RowErgs side-by-side

Thuisgebruiker

 • RowErg

  RowErg met standaard poten

  De RowErg met de standaard 36cm zithoogte is onze best verkochte machine. Dit is onze meest betaalbare optie en biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige training. De RowErg is het meest bekend bij roei(st)ers die op zoek zijn naar dezelfde training als bij de meeste roeiverenigingen. Dit is de standaard voor indoor roeiwedstrijden of het indienen van scores voor selectie.

 • RowErg with 20 inch seat height

  RowErg met hoge poten

  De RowErg met de verhoogde zithoogte van 51 cm is een goede keuze als u een machine met een hogere zithoogte nodig hebt of gewoon omdat u het uiterlijk van de hogere machine mooier vindt​.

  De verhoogde zithoogte maakt het ook gemakkelijker om op- en van de machine te stappen, vooral als u beperkte mobiliteit of flexibiliteit van uw knieën of heupen heeft.e

 • Dynamic

  Dynamic RowErg

  De Dynamic is een gespecialiseerd hulpmiddel dat wordt gebruikt door atleten op het water die hun snelheid op het water willen verbeteren. Als u gewend bent aan een statische RowErg, zult u een aantal verschillen opmerken wanneer u overschakelt naar de Dynamic. Het meest opvallende is dat de stoel in wezen stationair is en dat uw voeten glijden, waardoor de fysica en het gevoel van roeien op de Dynamic veel meer op een lichtgewicht boot lijken. Als u traint om op het water te roeien of te racen, overweeg dan de Dynamic.

RowErg separated into two

Hoewel de RowErg een grotere voetafdruk heeft dan de Dynamic (96 inch / 244 cm versus 76 inch / 193 cm), wordt hij in het midden gescheiden voor opslag, wat de Dynamic niet heeft. Dit is belangrijk om te overwegen als u de machine tussen trainingen wilt opbergen.

Roeiverenigingen of roeiploegen

RowErg

De RowErg is zeer geschikt voor roeiverenigingen en teams, die doorgaans al een aantal hebben voor trainingen en testen. De lagere prijs maakt het ook mogelijk om voor uw budget meer machines aan te schaffen. Slides kunnen worden toegevoegd voor een teamtraining.

Dynamic

De Dynamic is ontworpen om meer te lijken op roeien op het water en bevordert goede roeigewoonten. Twee of meer Dynamics kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld om de timing van bewegingen binnen een teamboot te trainen.

Veel gebruik of
commercieel gebruik

RowErg in gym

RowErg met hoge poten

Fitnessfaciliteiten en andere intensieve omgevingen voor meerdere gebruikers geven vaak de voorkeur aan de RowErg met de verhoogde zithoogte. De extra zithoogte zorgt voor een betere toegankelijkheid en geeft het ook zichtbaarheid en aanwezigheid in een clubomgeving.

Lichamelijke oefening of
schoolprogramma’s

RowErg met standaard poten

Veel scholen kiezen voor de betaalbaarheid van de RowErg met standaard hoogte zodat er voldoende leerling-machine verhouding is.