Hoe onze riemen worden gemaakt en getest | Concept2

Hoe onze riemen worden gemaakt en getest

Wat begon in 1976 geldt vandaag de dag nog steeds: we bouwen elke riem op maat volgens jouw specificaties. Elke riem wordt streng getest op kwaliteit voor we hem verschepen. Als we een innovatie ontwikkelen, testen we die op verbeteringen in de prestaties. Dit doen we in de werkplaats en—de echte test—door ze het water op te nemen. Bewijst een innovatie niet dat hij je helpt om sneller te gaan? Dan brengen we hem niet uit.

Voor concept2-oprichters Peter en Dick Dreissigacker is roeien een levenslange passie en ontwerpen een manier van leven. Deze vereniging van passie en analyse is de kern van onze basisprincipes:

  • De groei van roeien, indoor en outdoor, bevorderen en aanmoedigen.
  • Unieke producten van een hoge kwaliteit en waarde ontwerpen, vervaardigen, verkopen en aanbieden.

We nodigen je uit om deze sectie door te lezen en te ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen en testen van een Concept2-riem. We leggen sommige van de principes uit die tot onze innovaties hebben geleid. We delen met je hoe we snelheidstesten uitvoeren. Als je wilt, kun jij dan later hetzelfde doen.

Koop je een Concept2-riem? Dan investeer je in onze traditie van prestaties, passie, innovatie en ondersteuning. We doen ons best om ervoor te zorgen dat jij ons beste product krijgt. Elke keer. Laat de volgende keer dat je uitzet, onze producten onderdeel zijn van jouw training.