Software | Concept2

Software

Er zijn verschillende softwareprogramma's beschikbaar voor gebruik met Concept2 Performance Monitors. Controleer de systeemvereisten voor elk softwareprogramma om ervoor te zorgen dat de software waarin u bent geïnteresseerd compatibel is met de PM en de apparatuur die u hebt.

Concept2 Software

Gratis app voor iOS- en Android-apparaten die verbinding kunnen maken met een PM5 via Bluetooth of PM3 of PM4 met een kabel.

Gebruik ErgData om extra trainingsstatistieken te bekijken, uw trainingen op te slaan en uw trainingen eenvoudig te synchroniseren met uw Concept2 Online Logbook-account.
Noteer uw trainingen op de Concept2 RowErg, SkiErg en BikeErg. U kunt uw totale meters bijhouden, uw voortgang analyseren, deelnemen aan uitdagingen en uw resultaten wereldwijd vergelijken met anderen.

Gratis software voor uw desktopcomputer (OSX of Windows) waarmee u firmware-updates voor Performance Monitor kunt beheren, trainingsgegevens kunt uploaden van een USB-stick of LogCard en uw trainingsgegevens kunt synchroniseren met het online logboek.
Concept2 Software Development Kit: beschikbaar voor mensen die software willen ontwikkelen om met een Concept2 PM3, PM4 of PM5 te praten.

PM-compatibele derde partij / andere apps

De Concept2 Performance Monitor maakt verbinding met een verscheidenheid aan apps die anderen hebben ontwikkeld die mogelijk bijdragen aan uw training of tracking. De lijst met apps bevat apps die verbinding maken met onze RowErgs, SkiErg en BikeErg. De lijst verandert wanneer nieuwe apps worden ontwikkeld.

Concept2 verouderde software

De volgende lijst bevat software die Concept2 heeft ontwikkeld, maar die we niet langer actief updaten of ondersteunen.

ErgBuddy: een voorloper van ErgData
ErgChatter: alleen-Windows desktop software die prestatiegegevens tijdens uw training aankondigt, compatibel met de PM3 en PM4
e-Row: eRow was een interactieve trainingssoftware die compatibel is met Windows 2000- en Windows XP-computers