Waarom kiezen voor de Concept2 RowErg? | Concept2

Waarom kiezen voor de Concept2 RowErg?

Een effectieve, volledige Workout waarbij je alle grote spiergroepen traint

Het aantal spieren dat je gebruikt maakt van roeien een enorme calorieverbrander. Door te roeien kan je ontzettend fit worden en een enorme kracht krijgen. Je zal je boven- en onderlichaam in vorm brengen terwijl je de gezondheid van je gewrichten ondersteunt door de grote variatie aan bewegingen die het roeien vereist. Als je maar een paar minuten per dag hebt om te trainen, zal het roeien een efficiënte, effectieve workout bieden die andere oefeningen simpelweg niet kunnen bieden.

Een sport voor iedereen

Mensen kiezen voor het roeien om vele redenen: trainen voor een wereldkampioenschap, herstellen van een blessure, hartrevalidatie, onder controle houden van diabetes, fit blijven voor hun eigenlijke sport, gewichtsverlies, gezelligheid... de motieven zijn eindeloos. En we horen elke week dat mensen niet alleen hun doelen halen, maar daar ook ver bovenuit zijn gestegen. Roeien werkt voor kinderen, 100-jarigen en iedereen daartussenin. Het werkt voor gehandicapte sporters, topsporters en mensen die nog nooit gesport hebben. Wat je doelen of ervaring ook zijn, roeien zal ook voor jou werken.

Machines die gemaakt zijn om eindeloos mee te gaan

We maken al roeimachines sinds 1981. Waar andere roeimachinefabrikanten zijn gekomen en gegaan, zijn wij de bestverkopende producent ter wereld geworden. We maken onze machines om een leven lang mee te gaan, we geven ze een goede prijs en we staan vierkant achter ons product. Als je kiest voor Concept2, kies je voor onze 30-jarige geschiedenis van excellente machines. Je plukt de vruchten van onze passie voor roeien en onze drang om producten van de hoogste kwaliteit te maken voor de laagst mogelijke prijs.

Makkelijk in Gebruik, te Verplaatsen en Op te bergen.

De model D en Model E hebben een framelock mechanisme waardoor je de machine makkelijk loskoppelt (zonder hulpmiddelen). De machine is in twee stukken los te koppelen waardoor de machine opgeborgen kan worden. De wieltjes aan de voorpoot zijn er om de machine op de juiste plek te rollen.

Toegewijde klantenservice

Bij Concept2 bieden we je een uitmuntende klantenservice bij elke stap. We zijn er niet alleen maar om je een machine te verkopen. We zijn er ook om je te ondersteunen lang na je aankoop. Maak een online profiel aan om je workouts bij te houden, neem deel aan onze online uitdagingen en distance award programma’s, of stel een vraag aan onze goed geïnformeerd klantenservice. Het is ons doel zoveel mogelijk uit je investering te halen.

Meetbare, nauwkeurige resultaten

De indoor race scene met als ultieme ontmoeting de CRASH-B’s, de Wereldkampioenschappen Indoor-roeien, die elk jaar in februari in Boston worden gehouden. Er is ons populaire online forum, waar mensen tips, adviezen en aanmoedigingen uitwisselen. Het Online Logboek geeft je de mogelijkheid lid te worden van een groep, contact te maken met trainingspartners en deel te nemen aan onze vele RowPro gebruiken om online met anderen te trainen.