Model D

Get the Model D
1.250 Prijzen zijn inclusief BTW en verzending.

Nu Kopen

2 Jaar Garantie

Onze indoor rowers hebben op een aantal onderdelen een garantie van 2 jaar en op andere onderdelen een garantie van 5 jaar. Meer informatie ›

30 Dagen Geld Terug Garantie

Als je binnen 30 dagen na verzending van je indoor rower niet tevreden bent met ons product kun je het terugsturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van ons terug.

I find the erg a great way to exercise and find I am in much better cardiovascular shape from erging than I ever was with running.

Jim CorkalCanada

  De betrouwbaarheid van de Model D Indoor Rower heeft hem tot de bestverkochte roeimachine ter wereld gemaakt. Wedstrijdroeiers beschouwen dit model als de standaard voor indoor-trainingen. De roeimachine geeft een effectieve cardio-training die je conditie verbetert en je lichaam in shape brengt. Voor een fractie van de kosten voor andere fitnessapparaten voor thuis of een jaarlijks abonnement op de sportschool kan je de luxe ervaren thuis te trainen wanneer je maar wilt... en krijg je ook nog een fantastische work-out.

  Wij hechten aan praktische ontwerpen. De Model D is slim geconstrueerd en gaat levenslang mee. De Model D roeimachine die jij koopt is dezelfde die olympische topsporters gebruiken om voor hun sport te trainen – het apparaat kan er prima tegen als je er dag in, dag uit zwaar op traint. Als je op zoek bent naar een zeer voordelig en solide fitnessapparaat, is de Model D de perfecte keuze.

  Let op: De Model D is er in twee verschillende kleuren, lichtgrijs en zwart.

  Performance Monitor

  De PM5monitor geeft je een nauwkeurige en vergelijkbare resultaten voor elke training. De verstelbare monitor arm zorgt er voor dat je de monitor in elke gewenste positie kunt plaatsen.

  Vliegwiel en luchtschuif

  Onze roeimachines reageren op de kracht die je gebruikt bij elke haal die je maakt zodat je altijd volledige controle hebt over je inspanning en de weerstand. Met de spiraalvormige luchtschuif kan je gemakkelijk de luchtstroom naar het vliegwiel veranderen om zo het gevoel van de haal naar je voorkeur aan te passen. Het vliegwiel is zo ontworpen dat het zo min mogelijk geluid maakt en een zo soepel mogelijk gevoel geeft.

  Nauwelijks in het zicht

  Met een zithoogte van 35.6 cm staat het Model D nauwelijks in het zicht.

  Opslag en mobiliteit

  Het Model D kun je gemakkelijk uit elkaar halen zonder gereedschap (Je koppelt de machine los in 2 delen). Met de zwenkwieltjes aan de voorkant rol je het apparaat naar z’n plek.

  Verstelbaar voetenbord en ergonomische handgreep

  We gebruiken een verstelbaar voetenbord op onze roeimachines dat je snel kunt aanpassen aan je voeten. Het voetenbord is geschikt voor vele schoenmaten. Onze comfortabele, ergonomische handgreep heeft een hoek van 10 graden waardoor je je armen en handen tijdens het roeien in een natuurlijke houding kan houden.

  Vernikkelde ketting

  Vernikkelde ketting: Ziet er goed uit en gaat lang mee. Het gebruik van de kettingolie is minder vaak nodig bij deze ketting. Is onderhoud niet je favoriete bezigheid dan is de Model D met de vernikkelde ketting echt iets voor jou.

  RVS loopvlak

  Op de aluminium monorail zit een roestvrij stalen loopvlak voor een soepel glijdende beweging van het bankje.

  Robust gebouwd en eenvoudig te onderhouden

  Onze machines staan bekend om hun duurzame, sterke constructies. Ze zijn gebouwd om eindeloos vaak gebruik te worden in clubhuizen, trainingscentra, woonkamers, hotels, sportscholen en militaire bases over de hele wereld. We zorgen ervoor dat onze apparaten Eenvoudig te onderhouden zijn, zodat jij je kan richten op het gebruik van je machine, niet op het onderhoud ervan.

  Gratis accessoires

  De volgende items worden geleverd bij de aankoop van een Model D PM5:

  • Model D gebruiksaanwijzing
  • Gebruiksaanwijzing PM monitor
  • Gereedschap en een geïllustreerde instructie

  Mogelijkheid voor team Training of simulatie van roeien in het water

  De Concept2 Slide (apart te koop) geeft je het gevoel op het water te roeien met je Model D en laat je meerdere C, D en/of E modellen koppelen voor ploegentraining.

  Garantie en geld terug

  Op de Model D zit onze gelimiteerde vijfjarige garantie op het frame en tweejarige garantie op de Performance Monitor en de bewegende onderdelen. Zie de volledige beschrijving van de garantie.

  Voor elke aankoop geldt onze geld-teruggarantie van 30 dagen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je roeimachine, mag je die binnen 30 dagen na verzending naar ons terug sturen. We vergoeden je dan de aanschafprijs van de machine. De verzendkosten zijn wel voor jouw rekening. Dit aanbod geldt alleen voor een aanschaf die direct bij Concept2 Benelux is gedaan.

   
  Model D
  Totale Lengte

  244 cm

  Breedte

  61 cm

  Zithoogte

  36 cm

  Lengte Monorail

  137 cm
  Geschikt tot 96,5 cm binnenbeenlengte.
  Extra lange monorail te verkrijgen tegen extra kosten. Neem contact op voor meer informatie.

  Chain or Cord Vernikkelde ketting
  Chain/Cord Housing Deels omsloten
  Monitor

  PM5

  Power Requirement Gebruikt twee D-cel batterijen. Tijdens de training ontvangt de monitor energie van het draaiende vliegwiel om de levensduur van de batterijen te verlengen.
  Maximaal Gewicht Roeier

  227 kg getest door Concept2.*
  *135 kg getest door European Stationary Fitness Equipment Testing Standard EN 20957-7.

  Constructie

  Aluminium voorpoten, stalen achterpoten

  Monitor Arm Plastic antiblokkeersysteem Draaibaar voor opslag en om de hoogte van de monitor in te stellen. De hoek van de monitor kan ook worden aangepast.
  Afwerking

  Poedercoating

  Kleuren

  Lichtgrijs of zwart

  Opslag

  Kan in twee delen worden opgesplitst voor makkelijke opslag

  Benodigde ruimte

  In elkaar gezet: 244 cm x 61 cm
  Voor gebruik: 274 cm x 122 cm
  Voor opslag: 63.5 cm x 83.8 cm x 137.2 cm

  Gewicht van de machine

  26 kg

  Afmetingen voor Verzending

  Per doos: 38 cm x 54 cm x 143 cm

  Gewicht bij Verzending

  31 kg