Model E

Get the Model E
1.320 Prijzen zijn inclusief BTW en verzending.

Nu Kopen

2 Jaar Garantie

Onze indoor rowers hebben op een aantal onderdelen een garantie van 2 jaar en op andere onderdelen een garantie van 5 jaar. Meer informatie ›

30 Dagen Geld Terug Garantie

Als je binnen 30 dagen na verzending van je indoor rower niet tevreden bent met ons product kun je het terugsturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van ons terug.

By January 2014, I had lost 40 pounds in 5 months, rowing 30 minutes to 50 minutes a day 5 days a week.

Carolyn WatsonHigh Springs, Florida, United States

  De Model E combineert schoonheid met duurzaamheid. Door zijn frame van 50.8 cm hoog, vernikkelde ketting en glanzende, heldere poedercoating is het de meest fraaie keuze. Het hogere frame maakt het makkelijker om op- en af te stappen voor mensen met gevoelige knieën of met een mindere mobiliteit. De vernikkelde ketting heeft minder vaak olie nodig. De doorzichtige poedercoat afwerking beschermt de machine tegen krassen.

  Esthetisch is de Model E het meest luxe apparaat in de wereld van roeimachines. Solide en slank, in grijs of zwart, zal de Model E mooi staan in een sportcentrum, je huis, sportruimte of in je loft midden in de stad. En dit alles terwijl je de ongeëvenaarde full-body workout krijgt zoals dat van onze andere roeimachines.

  Als je onze machines kent, is de Model E alles wat je gewend bent van een Concept2 roeimachine en meer. Als je ons voor het eerst uitprobeert, zal de Model E zelfs de meest kritische kopers tevreden stellen.

  Performance Monitor

  De Performance Monitor is hetgeen wat de Concept2 Indoor Rower boven andere trainingsapparatuur plaatst. Elke Model E wordt geleverd met de PM5 monitor. Modern en makkelijk in gebruik, de PM5 geeft nauwkeurige en vergelijkbare resultaten voor elke training. Het backlight zorgt voor meer zichtbaarheid op het scherm en met de USB stick kan je je gegevens makkelijker bewaren. De hartslagweergave kan via een draadloze verbinding. De langere monitor arm van de Model E zorgt voor een groter bereik.

  Vliegwiel en demper

  Onze roeimachines reageren op de kracht die je gebruikt bij elke haal die je maakt. Zo heb je altijd volledige controle over je inspanning en de weerstand. Met de spiraalvormige demper kan je gemakkelijk de luchtstroom naar het vliegwiel veranderen om zo het gevoel van de haal naar je voorkeur aan te passen. Het vliegwiel is zo ontworpen dat het zo min mogelijk geluid maakt en een zo soepel mogelijk gevoel geeft.

  Zithoogte

  De Model E valt op. In een commerciële omgeving zullen gebruikers van de Model E niet overschaduwd worden door de crosstrainers en loopbanden ernaast. Bij privégebruik zal je het comfort en gemak ervaren van een machine ter hoogte van een stoel. De zithoogte van 50.8 cm is vooral handig als je knieën niet meer zo soepel zijn als vroeger, als je op en van de roeimachine gaat vanuit een rolstoel, of als je gewoon graag wat hoger van de grond af zit.

  Opslag en verplaatsbaarheid

  Het Model E kun je gemakkelijk uit elkaar halen zonder gereedschap. Met de zwenkwieltjes aan de voorkant rol je het hele apparaat naar z’n plek.

  Vernikkelde ketting en gesloten kettingkast

  Vernikkelde ketting: dat ziet er goed uit en werkt hard. De laag nikkel zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te oliën en de volledig omsloten kettingkast houdt de ketting schoner. Het Model E zal dus, zelfs als onderhoud niet je sterkste punt is, ook bij je volgende training lopen als een zonnetje.

  Meer hoogte, meer poot

  Om het gewicht van het 50.8 cm hoge frame te ondersteunen, zijn we voor een poot-ontwerp uit één stuk gegaan voor zowel de poten aan de voorkant als aan de achterkant. Het resultaat? Stabiliteit en een zeker, betrouwbaar gevoel.

  Verstelbaar voetenbankje en ergonomische handgreep

  We gebruiken verstelbare voetenbankjes op onze roeimachines zodat ze snel kunt aanpassen aan je voeten. De voetenbankjes zijn geschikt voor de meeste schoenmaten. Onze comfortabele, ergonomische handgreep heeft een hoek van 10 graden waardoor je je armen en handen tijdens het roeien in een natuurlijke houding kan houden.

  Loopvlak van roestvrijstaal

  Op de aluminium monorail zit een roestvrij stalen rails voor een soepel glijdende beweging van het zitgedeelte.

  Duurzame constructie, eenvoudig in onderhoud

  Onze machines staan bekend om hun duurzaamheid en slimme constructie. Ze zijn gebouwd om eindeloos gebruikt te worden in clubhuizen, trainingscentra, woonkamers, hotels, sportscholen en militaire bases over de hele wereld. We zorgen ervoor dat onze apparaten Eenvoudig te onderhouden zijn, zodat jij je kan richten op het gebruik van je machine, niet op het onderhoud ervan.

  Gratis accessoires

  Het volgende wordt meegeleverd bij een Model E PM5:

  • Model E gebruiksaanwijzing
  • Gebruiksaanwijzing PM monitor
  • Gereedschap en een geïllustreerde instructie

  Mogelijkheid voor teamtraining of simulatie van roeien in het water

  De Concept2 Slides (apart te koop) geeft je het gevoel op water te roeien met je Model E. Het stelt je ook in staat meerdere C, D en/of E Modellen op elkaar aan te sluiten voor ploegentraining.

  Garantie en geld-terug garantie

  Op de Model E geven wij vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op de Performance Monitor en de bewegende onderdelen. Zie volledige beschrijving van de garantie.

  Voor elke aankoop geldt onze geld-terug garantie van 30 dagen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je roeimachine, mag je die binnen 30 dagen na verzending naar ons terug sturen. We vergoeden je dan de aanschafprijs van de machine. De verzendkosten komen voor jouw rekening. This offer applies to factory direct sales to our customers in the Benelux only.

   
  Model E
  Totale Lengte

  244 cm

  Breedte

  61 cm

  Zithoogte

  51 cm

  Lengte Monorail

  137 cm
  Geschikt tot 96,5 cm binnenbeenlengte.
  Extra lange monorail te verkrijgen tegen extra kosten. Neem contact op voor meer informatie.

  Chain or Cord Vernikkelde stalen ketting
  Chain/Cord Housing Volledig omsloten
  Monitor

  PM5

  Power Requirement Gebruikt twee D-cel batterijen. Tijdens de training ontvangt de monitor energie van het draaiende vliegwiel om de levensduur van de batterijen te verlengen.
  Maximaal Gewicht Roeier

  227 kg getest door Concept2.*
  *135 kg getest door European Stationary Fitness Equipment Testing Standard EN 20957-7.

  Constructie

  Gesmeed staal

  Monitor Arm Vaste aluminium monitor arm. De hoek van de monitor kan worden aangepast.
  Afwerking

  Poedercoating plus doorzichtige laklaag

  Kleuren

  Lichtgrijs met donkere blauw-grijze accenten

  Opslag

  Kan in twee delen worden opgedeeld voor eenvoudige opslag

  Benodigde ruimte

  Gemonteerd: 244 cm x 61 cm
  Voor Gebruik: 274 cm x 122 cm
  Voor Opslag: 68.6 cm x 119.4 cm x 137.2 cm

  Gewicht van de machine

  29 kg

  Afmetingen voor Verzending

  Twee dozen:
  38 cm x 56 cm x 142 cm
  33 cm x 64 cm x 71 cm

  Gewicht bij Verzending

  Twee dozen:
  Doos 1: 27 kg
  Doos 2: 13 kg