Online Logboek en Ranglijst | Concept2

Online Logboek en Ranglijst

Een van de grootste krachten van de Performance Monitor is de nauwkeurige, gedetailleerde en betrouwbare informatie over elke workout die je doet. Hierdoor kun je niet alleen je eigen workouts bijhouden, maar ook je resultaten vergelijken met die van andere mensen van over de hele wereld!

Het Concept2 Online Logboek is een gratis web-based applicatie die al je resultaten bijhoudt. Je kunt ook onderscheid maken tussen roei- en skiworkouts, zodat je een compleet overzicht krijgt van elk je resultaten per seizoen en je vooruitgang. Je kunt het logboek ook gebruiken om je vooruitgang te bekijken in onze Distance Award Clubs en deelnemen aan de verschillende challenges die we door het jaar heen aanbieden. Een logboek aanmaken kost slechts twee minuten, en doe je op concept2.com/logbook.

Een andere belangrijke functie van het logboek is de mogelijkheid om hun beste resultaten toe te voegen aan de Online Ranglijst. Je kunt zelf kiezen hoe deze ranglijst wordt weergegeven, zodat je resultaten kunt vergelijken met mensen van hetzelfde geslacht, dezelfde leeftijd of uit je eigen land of regio. Je vindt de ranglijst op concept2.com/rankings.


Online Logbook screen
Voorbeeld van het Concept2 Online Logboek