Comp Blad | Concept2

Comp Blad

Introductie van de Comp Bladen

Het Comp-blad van Concept2 combineert de beste elementen van onze bestaande ontwerpen om een lichtgewicht, efficiënt, stabiel en gemakkelijk te roeien competitief blad te creëren. Het blad is breed zoals de Fat2, kort zoals de Bantam en met een zelfde lengte steel als de Smoothie2. Het Comp-blad is alleen verkrijgbaar in combinatie met onze Skinny-steel, waardoor een krachtige combinatie van stabiliteit en snelheid ontstaat.

De Comp, ons nieuwste ontwerp.

In de afgelopen 15 jaar roeien met de Fat2 hebben we geleerd dat de bladbreedte en de vortexrand de twee belangrijkste kenmerken zijn die bijdragen aan de bootsnelheid. Met het Comp-blad wordt het overtollige oppervlak weggesneden, waardoor het effectieve deel achterblijft. Het resultaat is een blad met dezelfde breedte als de Fat2; behoud van een stevige grip in het water bij de catch, maar met een snelle, levendige omschakeling naar de tweede helft van de haal.

We hebben ook veel geleerd over stabiliteit bij het ontwikkelen van de Bantam-riem. Het korte, brede blad biedt stabiliteit tijdens het rijden die bijdraagt aan het zelfvertrouwen bij het uitoefenen van kracht.

De Comp is alleen beschikbaar op de Skinny steel.

De Comp gebruikt vergelijkbare riemlengtes, stijfheid en steellengte als onze Smoothie2-bladen, waardoor het een gemakkelijke overgang is. De Comp levert hoge prestaties voor elke atleet die lichter en sneller wil roeien.

Beschikbaarheid

Beschikbaar vanaf heden: mail Concept2: orders@concept2.nl
Het Comp-blad kan niet achteraf worden aangebracht op bestaande Skinny-stelen.


Atleten aan het testen op De Charles, Boston, MA.