De SkiErg aanpassen | Concept2

De SkiErg aanpassen

SkiErg 2 Handle Haken

De SkiErg Handle Haken zijn een accessoireartikel voor de SkiErg 2 (de zwarte SkiErg vervaardigd van augustus 2014 tot heden). Ze worden aan beide zijden van de SkiErg gemonteerd naast de monitor en houden de SkiErg-handle op hun plaats op de machine. Hierdoor zijn de handvatten binnen handbereik voor mensen die de SkiErg vanuit een rolstoel of zittende positie gebruiken. Eén set bevat twee handle haken en het benodigde bevestigingsmateriaal. De T27 torx schroevendraaier, is niet inbegrepen. Wordt verkocht als een accessoire item. Alleen compatibel met de SkiErg 2. Kopen, ga naar onze webshop of bel +31(0)20-3450010.

SkiErg 2 Koord Verlengstukken

Voor gebruik met de SkiErg 2 (de zwarte SkiErg gefabriceerd van augustus 2014 tot heden), verlengen de verlengstukken van het verlengde verlengsnoer de handle om het gebruik van de SkiErg 2 vanuit een zittende positie mogelijk te maken. De installatie is eenvoudig en de verlengstukken voegen ongeveer 81 cm toe aan elk handle-koord. De verlengstukken beschikken over een handige verbindingslink, zodat de handles snel kunnen worden gewijzigd om gebruik in staande positie mogelijk te maken. De set bevat handles die kunnen worden gebruikt om te staan. Verkocht als een accessoire item. Alleen compatibel met de SkiErg 2. Om te kopen, bel+31(0)20-3450010.

SkiErg 1 Koord Verlengstukken

Voor gebruik met de SkiErg 1, breiden de SkiErg Handle Verlengstukken de handles uit om het gebruik van de SkiErg 1 vanuit een zittende positie mogelijk te maken. De verlengstukken worden snel geïnstalleerd en kunnen eenvoudig worden verwijderd om een groot aantal gebruikers te helpen. Geïnstalleerde verlengstukken voegen ongeveer 71 cm toe aan elk handle-koord. Verkocht als een accessoire item. Alleen compatibel met de SkiErg 1. Kopen, ga naar ons webshop of bel +31(0)20-3450010.

SkiErg 2 handle haken voor de zwarte SkiErg gefabriceerd van Aug 2014–heden

SkiErg 2 handle koord verlengstuk kit voor de zwarte SkiErg gefabriceerd van Aug 2014–heden

SkiErg 1 handle koord verlengstukken voor de grijze SkiErg gefabriceerd van Mei 2009–Juli 2014