Online Logboek en Ranking | Concept2

Online Logboek en Ranking

Een van de grootste voordelen van de Performance Monitor is dat het je nauwkeurige, gedetailleerde en betrouwbare informatie geeft over wat je doet op je machine.
Dit betekent dat je niet alleen je eigen workouts kunt volgen, maar ook kunt zien hoe je het vergelijkt met andere mensen, zelfs degenen aan de andere kant van de wereld!

Het Concept2 Online Logboek is een gratis web-based applicatie waarmee je je trainingen kunt opslaan en je totale meters kunt bijhouden.
Je kan het logboek ook gebruiken om je voortgang te controleren. Het opzetten van een logboek is een eenvoudig proces en het opzetten duurt zo'n wee minuten, en kan gedaan worden op concept2.com/logbook.

Een andere belangrijke functie van het logboek is mogelijkheid om je beste prestaties in de Online Ranking te zetten. Je kan de ranking filteren hoe je wil, zodat je je prestatie kan vergelijken met personen van hetzelfde geslacht, leeftijdgenoten, Land en zelfs een op plaats of staat. Kijk wat mensen al in de Ranking hebben gezet door te gaan naar concept2.com/rankings.


Online Logbook screen
Sample of the Concept2 Online Logbook