De Totale Bladhoek Controle | Concept2

Pitch CheckDe Concept2 Totale Bladhoek Controle is het ideale gereedschap voor een snelle en exacte opmeting van de totale bladhoek op Concept2-riemen. De Totale Bladhoek Controle biedt je een waterpas oppervlakte voor het blad, zodat je een exacte lezing hebt van de totale bladhoek bij de huls.

Ideaal voor roeiclubs en trainingsprogramma’s waarbij een groot aantal riemen onderhouden moet worden. De Totale Bladhoek Controle maakt het makkelijker om hulzen te vervangen en werkt op alle Concept2-bladen. Het is gemaakt van een geheel stalen constructie met een gebakken epoxy-glans, en we voegen er een waterpas en een afstellingsplaat van hoge kwaliteit bij om de totale bladhoek te meten op oudere Smoothie en Fat Smoothie-bladen.

Hoe Controleer je de Totale Bladhoek

Optioneel: Er zijn afstellingsblokken verkrijgbaar om riemen met een totale bladhoek die geen nul is te controleren. Deze worden verkocht in groepen van 1, 2, 3, en 4 graden.

Vervangingsplaten

Vervanginsplaten voor de afstelling zijn verkrijgbaar voor Smoothie1- en Fat1-bladen.

De afstellingsplaat voor de Totale Bladhoek Controle Afsteller is alleen nodig voor Smoothie- en Fat2-bladen. Deze bladen zijn vervaardigd vanaf 1996 tot 3 december 2006. Met één plaat kun je zowel bakboord- als stuurboordriemen afstellen.
Voor Maconbladen, Big Blades, Smoothie2-bladen (vervaardigd vanaf 4 december 2006–heden) en Fat2-bladen (vervaardigd vanaf 4 december 2006–heden) is geen afstellingsplaat vereist.