Model C Troubleshooting

Bankje Raakt het Einde van de Rail

Probleem

Tijdens het roeien raakt het bankje het einde van de rail.

Oplossing

Dit wordt meestal veroorzaakt door lange benen. Mogelijk raak je het eind van de monorail terwijl je er alleen op zit, en niet tijdens het roeien. Voordat je aanpassingen maakt aan je apparaat, voer eerst een test uit.

Als je het eind van de monorail raakt tijdens het roeien met de zitrollers in standaardpositie, kun je de afstand die het bankje aflegt ongeveer 2,5 cm verlengen:

1. Gebruik twee 14 mm moersleutels om de schroef van de bovenste zitroller achteraan los te draaien.
  2. Verwijder de roller en hardware van de achterkant van het zitje.
  3. Plaats de roller en hardware in het volgende gat op dezelfde manier.
  4. Draai de moer vast.

Als de lengte nu nog niet genoeg is, neem dan contact met ons op voor de aanschaf van een extra lange monorail.