LogCard | Concept2

LogCard

Papiervrij trainingsoverzicht

De papierloze manier om je trainingen bij te houden. Deze LogCard ontvangt de gegevens van je training direct van de performance monitor. De LogCard werkt met de PM3 en de PM4. Stop de LogCard gewoon in de monitor voordat je gaat roeien en de monitor zet je trainingsgegevens op de LogCard als je klaar bent. Lees onze Service sectie voor meer details. Compatibel met PM3’s en PM4’s.

Draagbaar

De LogCard is zo groot als een pinpas en past dus makkelijk in je portemonnee. En dat is vooral handig als je op verschillende plekken traint.

Bewaar je Favoriete Workouts

De Performance Monitor geeft je de mogelijkheid om je vijf favoriete trainingen op te slaan. Je kan er nog vijf extra op je LogCard opslaan. En dat is ideaal is je veel favoriete workouts hebt. Of als je ze snel wilt installeren op een andere machine.

Sla gegevens op voor wel vijf gebruikers

Gebruiken meerdere personen de machine? Geen probleem! Elke LogCard kan gegevens opslaan voor vijf personen. Dus jullie kunnen met z’n allen dezelfde kaart gebruiken.

Upload Gegevens naar je Online Logboek

Heb je gegevens op je LogCard verzameld? Dan kan je gratis gebruik maken van onze Concept2 Utility software om die data te uploaden naar je Concept2 Online Logboek of naar een werkblad op je computer. Je hoeft alleen je Performance Monitor of externe kaartlezer aan te sluiten op je computer en de Concept2 Utility te gebruiken om de gegevens op je LogCard te beheren.

De LogKaart wordt los verkocht en werkt alleen met de Pm3 en Pm4.

PM4 with LogCard
PM4 met LogCard

LogCard
9,07
excl. verzendkosten

Nu Kopen