Software | Concept2

Software

De krachtige mogelijkheden van de Performance Monitor zorgen er voor dat er een directe verbinding met een computer mogelijk is en er zijn verschillende software programma’s beschikbaar om te gebruiken met de PM5.

Hieronder vind je een selectie van de meest populaire programma’s. Voor een complete lijst van de beschikbare software en om te checken of de software compatibel is met oudere monitors, ga in Support naar Software.

Concept2 Utility

Concept2 Utility is gratis software van Concept2 waarmee je de gegevens van je training kan beheren op je Concept2 LogKaart. Met de Concept2 Utility kan je de nieuwste firmware versie op je PM5 zetten, kan je een back-up maken van je trainingsgegevens, je vooruitgang in kaart brengen of de geschiedenis van je prestaties analyseren. Je kunt ook je trainingsgegevens uploaden naar je Online Logboek.

Lees meer en download gratis

ErgData

ErgData is een gratis App welke werkt op iOS of Android apparaten. Je hebt een iPhone Connection Kit of een Android Connection Kit nodig om aan te sluiten op de Concept2 Indoor Rower. Eenmaal aangesloten geeft het je trainings statestieken, laat je trainingsgegevens zien, bewaart deze gegevens en je gegevens worden opgeslagen in je Concept2 Online Logbook. Je hebt ook beter zicht doordat je scherm backlight mogelijk maakt.

Lees meer en download gratis

RowPro

RowPro is de nieuwste generatie software voor thuisroeien. Het is speciaal ontworpen voor Concept2 door Digital Rowing. RowPro toont je 3D-weergaves, trainingsschema’s, een 3D cursus met coach en laat je online roeien met mensen waar ook ter wereld. Je kunt ook je trainingen uploaden naar je Online Logboek.

Lees meer of kopen

Venue Race

De Venue Race Applicatie stelt je in staat om twee of meer Indoor Rowers te verbinden met de PM3, PM4 of PM5 monitor zodat je wedstrijden kunt houden. Dit programma voldoet aan alle eisen om indoor roeiwedstrijden mee te houden, zoals de CRASH-B race, NKIR (NK Indoorroeien) en EuroOpen.

Lees meer en download gratis