Comp-Blad | Concept2

Comp-Blad

In de afgelopen 15 jaar roeien met de Fat2 hebben we geleerd dat de bladbreedte en Vortex Edge de twee belangrijkste bladkenmerken zijn die bijdragen aan de bootsnelheid. Met het Comp-Blad hebben we deze kwaliteiten behouden, maar het minder effectieve gebied is weggesneden. Het meest effectieve oppervlak blijft, wat resulteert in een lichter blad met dezelfde breedte als de Fat2. De Comp combineert het stevige vastzetten van het blad in het water net als de Fat2 met een grotere versnelling aan het eind van de haal.

We hebben ook veel geleerd over stabiliteit bij het ontwikkelen van de Bantam-riem. Het korte, brede blad is zeer stabiel tijdens de haal, wat bijdraagt ​​aan het zelfvertrouwen bij het uitoefenen van kracht en algeheel comfort. "Gewicht in de hand" of "swing-weight" is lager dan riemen met met grotere bladen, bespaart energie en vergemakkelijkt hogere slagfrequenties.

Comp Hoogtepunten

Vortex edge
Reinforced carbon fiber sandwich construction
Syntactic foam core

Comp-prestaties optimaliseren

De Comp Blade is alleen verkrijgbaar met een Skinny shaft. De Comp gebruikt vergelijkbare riemlengtes, stijfheid en rigging als onze Smoothie2-bladen, waardoor het een gemakkelijke overgang is voor atleten.

Neem zoals altijd contact met ons op voor vragen.


Aanzicht van het blad

Comp Vergeleken met Fat2
Comp Vergeleken met Fat2

Comp Afmetingen
  Boord Scull
Bladlengte 43,5 cm 37,5 cm
Bladtip 19 cm 16,5 cm
Breedste Punt van het blad 26 cm 23 cm