PM2 Troubleshooting

Sommige tekens op het scherm worden vervaagd of incompleet weergegeven

Symptoom: Sommige tekens op het scherm worden vervaagd of incompleet weergegeven.

Oplossing: Maak het LCD-scherm, de printplaat en het rubber ertussen schoon. Doe wat reinigingsalcohol op een wattenstaafje en:

1. Maak de randen van het LCD-scherm die contact maken met de rubberstrips schoon.
  2. Maak de twee randen van de rubberstrips die contact maken met de printplaat en het LCD-scherm.
  3. Maak de twee rijen met contacten op de printplaat schoon.
  4. Maak het oppervlak van de printplaat waar de knoppen contact maken schoon.
  5. Maak de onderkant van de knoppen schoon.

Helpt het schoonmaken van het apparaat niet? Vervang dan het LCD-scherm. LCD-schermen zijn los verkrijgbaar bij Concept2.