Software en Apps | Concept2

Software en Apps

De krachtige mogelijkheden van de Performance Monitor maakt het mogelijk direct te communiceren met je computer of je mobiele apparaat. Er zijn een aantal software programmes beschikbaar voor de PM5. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire programma's. Een volledige beschikbare lijst is beschikbaar op Software section in Service.

ErgData

ErgData is een gratis applicatie van Concept2 ontwikkeld voor iOS of Android apparaten. Je kan draadloos via Bluetooth contact maken met je PM5. Eenmaal aangesloten, geeft het je aanvullende statistieken, slaat het je trainingsresultaten op en stuurt je trainingen door naar je Concept2 Online Logboek.

Meer informatie en gratis download

Concept2 Utility

De Concept2 Utility is gratis software van Concept2 wat het organiseren van je trainingsgegevens op USB LogBoek mogelijk maakt. Met de Concept2 Utility kan je een backup maken van je trainingsgegevens, je progressie bijhouden en je gegevens analyseren. Je kan ook je trainingen overzetten naar je Online Logboek.

Meer informatie en gratis download

Andere Apps

De PM5 werkt met een aantal andere derde-partij apps, zoals Zwift (pictured). De PM5 heeft zowel Bluetooth and ANT+ mogelijkheden, waardoor het mogelijk is draadloos te communiceren met een flink aantal platforms.

Een volledige lijst met apps en wat ze kunnen ga je naar Andere Apps page.