Gebruiksaanwijzing

Heb je een probleem met de PM5 firmware welke niet op de lijst hieronder staat, laat het weten per email info@concept2.nl zodat we het kunnen uitzoeken. Laat ons precies weten wat je aan het doen was, wat je geobserveerd hebt en wat er gebeurde.

Over het algemeen, als er geen oplossing gegeven wordt voor een oudere firmware versie, Updaten van jouw firmware naar de meest recente versie zal het probleem naar alle waarschijnlijkheid oplossen.

Bekende Problemen voor Firmware Versies 17 en 717

Probleem 1: Wanneer je een wedstrijd/race vanuit het Spelletjes menu start (Main Menu > Games > Racing) en een er verschijnt een valse start, de monitor blijft hangen.

OPlossing: Reset de monitor door de Reset knop aan de achterkant van de PM te in te drukken of de batterijen eruit te halen voor een aantal minuten.

Probleem 2: Error code 18xx of 19xx verschijnt bij het gebruik van de USB Stick.

Oplossing: We werken aan een permanente oplossing voor deze problemen. Tot dit tijd probeer de taak opnieuw uit te voeren. Mocht het opnieuw voorkomen en blijven voorkomen neem dat contact op met Concept2.

Bekende Problemen voor Firmware Versies 15 en 715

Probleem 1: Op sommige Windows 8.1 computers, maakt de PM5 een succesvolle connectie om vervolgens meteen te connectie te verbreken.

Oplossing: We werken aan een permanente oplossing voor dit probleem, als je een PM5 applicatie start (zoals de Concept2 Utility of RowPro) voordat je de PM5 aan je computer koppelt, dan zou de monitor gekoppeld moeten blijven. Is dit niet het geval neem dan contact op met Concept2. info@concept2.nl.

Probleem 2: Bij het aanmaken van een interval training met een rust tijd van boven de 4:15, de juiste hoeveelheid rusttijd wordt weergegeven en de rusttijd zal verschijnen als een willekeurig nummer.

Oplossing: Update je firmware naar versie 17/717 of hoger.

Probleem 2: Wanneer je een wedstrijd/race start vanuit het Spelletjes menu (Main Menu > Spelletjes > Racing) en er wordt een valse start veroorzaakt de PM zal blijven hangen.

Oplossing: Reset de monitor door de Reset knop achterop de monitor in te drukken of door het verwijderen van de batterijen voor een aantal minuten.

Bekende Problemen voor Firmware Versies 12 en 712

Probleem 1: Bij het aansluiten van de Suunto borstband aan je PM5, de Suunto borstband geeft de borstband wel weer op de monitor maar de connectie komt niet tot stand en soms blijft de PM5 hangen.

Oplossing: Update je firmware.

Probleem 2: Op sommige Windows 8.1 computers, maakt de PM5 een succesvolle connectie om vervolgens meteen te connectie te verbreken.

Oplossing: We werken aan een permanente oplossing voor dit probleem, als je een PM5 applicatie start (zoals de Concept2 Utility of RowPro) voordat je de PM5 aan je computer koppelt, dan zou de monitor gekoppeld moeten blijven. Is dit niet het geval neem dan contact op met Concept2. info@concept2.nl.

Probleem 3: Bij het aanmaken van een interval training met een rust tijd van boven de 4:15, de juiste hoeveelheid rusttijd wordt weergegeven en de rusttijd zal verschijnen als een willekeurig nummer.

Oplossing: Update je firmware versie naar 17/717 of hoger.