Bekende Problemen | Concept2

Bekende Problemen

General

Installatie: Op sommige Windows computers, lijkt het installatie proces te “verdwijnen” en lijkt het erop dat het niets gedaan heeft. Dit is een onopgelost probleem met InstallShield. Als dit gebeurt, blijf even wachten; Meestal verschijnt het weer en gaat verder met installeren. Het kan wel 15 minuten duren eer het weer verschijnt. Dit is van toepassing bij alle Windows versies.

Polar Gebruikers: Polar WebSync (software wat gebruikt wordt om gegevens van Polar producten over te zetten naar polarpersonaltrainer.com web service) voorkomt dat de Concept2 Utility kan communiceren met de PM3’s en PM4’s. Als je WebSync open hebt voordat je de Concept2 Utility opent, dan geeft de Concept2 Utility weer dat het niet verbonden is met de Performance Monitor (ook als het wel verbonden is) totdat WebSync gesloten is. Sluit WebSync en de Concept2 Utility begint meteen met communiceren met de PM3 of PM4.

Calorie Workouts/Calorie Trainingen on Legacy Concept2 Utility Versions: Een vernieuwde Concept2 Utility Versie 7 is uitgebracht juli 2016. Deze versie supports trainingen gebaseerd op calorie verbruik. Concept2 Utility 6.992 en oudere versies KUNNEN NIET gebaseerd worden op calorieën en worden verwijderd van je monitor of USB stick. We raden je aan de nieuwste versie op je monitor te zetten.

Versie 7.02.17 Bekende Problemen

Punt 1

Bij gebruik van de Concept2 Utility op een Windows computer met een DPI hoger dan 125% , dan zal het Concept2 Utility scherm niet in het scherm passen. Oplossing: Pas je DPI instellingen lager dan 125%.

Punt 2

Bij het uploaden van je trainingsdata naar je online logbook, het ingestelde machine type en gewichtsklasse komen als SkiErg resultaten tevoorschijn.

Een toekomstige nieuwe versie zal dit probleem aanpakken. Ondertussen zorg dat je S, D, en LWT aanvink-box niet in aangevinkt bij het uploaden van de SkiErg resultaten.