Service | Concept2

Bediening van je PM3

De Kilometerteller Bekijken (Totaal Geroeide Afstand)

  1. Kies in het hoofdmenu More Options.
  2. Kies Utilities.
  3. Kies Product ID.
  4. Druk op More Information.

De kilometertellers worden onderin het scherm getoond. Deze teller kun je terugzetten op nul. De kilometertellers op de PM3, PM4 en PM5 kunnen worden gereset met een harde reset (zie hieronder). Afhankelijk van de leeftijd van je apparaat (PM3 of PM4 firmware versie <300) kan deze reset ook uitgevoerd worden door het verwijderen van de batterijen voor een paar minuten. De kilometerteller kan een indicatie geven van de intensiteit van het gebruik of de slijtage van een roeimachine, maar kan ook misleidend zijn als de monitor een keer is gereset of vervangen.

Harde Reset

Methode 1

Druk de knoppen UNITS en DISPLAY tegelijk in en druk dan met een paperclip de resetknop achterin het apparaat in. Hou de knoppen minstens 7 seconden ingedrukt totdat op het display “Setting Factory Defaults” verschijnt. Laat vervolgens de knoppen los.

Methode 2

Verwijder de batterijen en de USB-kabel. Druk de knoppen UNITS en DISPLAY tegelijk in. Plaats de batterijen. Hou de knoppen minstens 7 seconden ingedrukt totdat op het display “Setting Factory Defaults” verschijnt. Laat vervolgens de knoppen los.