Service | Concept2

Bediening van je PM3

Gebruik van de Change Units knop

De PM geeft drie mogelijkheden van het laten zien van de intensiteit van je training:

  • Tijd over 500 meter —Hoe lang doe je over 500 meter roeien of skiën: hoe kleiner het getal hoe sneller je gaat. De monitor laat elke haal die je maakt zien wat je tijd is per 500 meter. Het laat ook je gemiddelde tijd per 500 meter zien voor de training die je aan het doen bent.
  • Wattage —Dit het vermogen dat je levert in Watt. Hoe hoger het getal des te meer vermogen lever je. De monitor laat het aantal Watt per haal zien. Het laat ook je gemiddelde Watt zien voor de training die je aan het doen bent. Voor informatie over de formule die gebruikt is om het Wattage te bepalen of om de Snelheid-naar-Wattage-Calculator of Wattage-naar-Snelheid-Calculator ga naar de Wattage Calculator pagina
  • Calorieën—Het aantal Calorieën wat je hebt verbrand : hoe hoger het getal, des te meer Calorieën heb je verbrand. Tijdens de training laat de display het totaal aantal Calorieën wat je hebt verbrand en laat het ook zien hoeveel je op uur-basis zou verbranden. Om Calorieën te calculeren gebruikt de monitor de formule gebaseerd op een individu van 79,4 kg. Om het aantal Calorieën wat je hebt verbrand voor jouw gewicht, ga naar de Calorie Calculator pagina.

Je kan tijdens je training, tijdens het instellen van de training of het bekijken van je resultaten, elk moment op Units of Change Units drukken om een nieuwe weergave te zien. De Display laat Meters, Snelheid, Wattage en Calorie verbruik zien door op de Change Units knop te drukken.