Zes manieren om je klanten in de juiste fitness flow te houden, of te brengen | Concept2

Zes manieren om je klanten in de juiste fitness flow te houden, of te brengen

Thumbnail image of author
May 16, 2022

Let’s rock die goede voornemens

Een nieuw jaar en goede voornemens zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Toch is het geen nieuws als we je vertellen dat de meeste van deze voornemens halverwege januari al zijn gestrand. De meesten starten het jaar ontzettend gemotiveerd en willen één of zelfs meerdere doelen realiseren, zoals meer sporten en gezonder leven staan. Twee doelen uit de top vijf van goede voornemens. Daarom stond de januari challenge volledig in het teken van goede voornemens.

Jouw klant is er natuurlijk op gebrand om de doelen dit jaar wel om te zetten in daden. Om ze in de juiste flow te houden wat fitness betreft, hebben we zes tips voor ze, als extra steuntje in de rug. Maar je hoeft natuurlijk niet te wachten tot start 2023 om je klanten extra te motiveren. Elke dag is een goede dag om met goede voornemens te starten.

Zes handige tips voor jouw klanten:

1. Maak een gratis Concept2 online logboek aan

Dankzij Concept2 online logboek krijg je op een heel eenvoudige manier inzicht in de workouts die je doet. Zo wordt de progressie zichtbaar en dat motiveert. Zeker omdat je klant ook ziet als hij of zij te veel workouts mist of overslaat.

2. Elke maand een nieuwe challenge

Jouw klant kan meedoen met de maandelijkse Concept2 online challenges. Elke maand zetten we een nieuwe leuke challenge online. Sommige challenges zijn speciaal bedoeld voor individuen, andere challenges doe je als team. Iedereen kan zich op een eenvoudige manier online aansluiten bij een team.

3. Varieer met je workout

Iedere keer dezelfde workout doen maakt het saai en minder uitdagend. Wissel en varieer zodat je steeds opnieuw wordt geprikkeld om het beste van jezelf te geven. Je kunt ook wisselen in de duur van je workout en/of met de afstand.

4. Ranglijst

Een competitie-element toevoegen aan de trainingen zorgt voor uitdaging en houdt je scherp. Hoe scoren anderen in dezelfde leeftijd of gewicht? Waar sta jij?

5. Stel grotere doelen voor de lange termijn

Goede voornemens zijn vaak voornemens voor de korte termijn. Daag jezelf uit en stel grotere doelen of doelen voor de lange termijn. Waar wil je bijvoorbeeld staan over een jaar? Maak het doel concreet zodat het realiseerbaar is.

6. Probeer een app

Vanuit ons online platform heb je toegang tot veel verschillende apps. Probeer er eentje of verschillende zodat je kunt proberen welke app het beste bij jou past. Via deze beschikbare apps vind je een overzicht met beschikbare apps.

Let’s rock die goede voornemens! Motiveer je klant zodat de sportieve doelen behaald worden. En niet alleen in het begin van het nieuwe jaar…

RSS Icon Subscribe to RSS Feed ›

Latest Posts