Kan Trainingen Niet Synchroniseren

Als je problemen hebt bij het synchroniseren van trainingen:

• Zorg dat je de gebruikersnaam en wachtwoord van je Concept2 Online Logboek invoert op het vierde ErgData-scherm. Je moet ze precies zo invoeren zoals je doet wanneer je naar je online logboek gaat op concept2.com..
  • Zorg voor een goede internetverbinding.
  • Zorg dat je nieuwe trainingen hebt om te uploaden.
  • Zorg dat de trainingen die je wilt synchroniseren zijn gedaan tijdens het huidige ranglijstjaar. Voor meer informatie, lees Meer Over Trainingen Synchroniseren.
  • Wacht een tijdje en probeer het later nog eens.

Blijft het probleem bestaan? Neem contact op met Concept2.