Service | Concept2

Hoe te gebruiken

Trainingen Synchroniseren met je Online Logboek

ErgData biedt je de mogelijkheid om trainingen te uploaden naar je Online Logboek op concept2.com. Dit wordt synchroniseren genoemd.

Om trainingen te synchroniseren:

  1. Ga naar het Concept2 Online Logboek-scherm in ErgData (het vierde ErgData scherm).
  2. Voer je online logboek gebruikersnaam en wachtwoord in. Let daarbij op hoofdletters (ErgData is hoofdlettergevoelig). ErgData toont een foutmelding als je de data verkeerd invoert; er verschijnt geen bericht als je de data correct invoert. ErgData onthoudt wat je invoert, dus je kunt bij stap 3 beginnen als je in de toekomst trainingen wilt uploaden.
  3. Ga naar het LogBoek-scherm in ErgData (het derde ErgData scherm).
  4. Tik op Sync.ErgData uploadt alle nieuwe trainingen naar je online logboek. Trainingen in je online logboek op concept2.com worden niet geïmporteerd in de ErgData app.

Heb je geen online logboek? Dan kun je er een aanmaken. Klik op Nieuwe gebruiker? Meld je nu aan.-link op het Concept2 Online Logboek- scherm in ErgData, of ga naar de Nieuw Profiel Aanmaken voor Online Positie/Logboek-pagina.

Om je online logboek op concept2.com te bekijken, klik op View op het Concept2 Online Logboek-scherm in ErgData of ga naar log.concept2.com en voer je inloggegevens in.

Meer Over Trainingen Synchroniseren

Er zijn een paar dingen die je moet onthouden als je trainingen synchroniseert met ErgData:

  • Trainingen op deze manier zijn geüpload als ErgData type en kunnen worden beschouwd als geverifieerd inzendingen voor de Rankings en records.
  • Je kunt alleen trainingen uit het huidige ranglijstjaar synchroniseren. Elk ranglijstjaar duurt van 1 mei tot 30 april. Valt de training die je wilt synchroniseren buiten het ranglijstjaar? Dan moet je inloggen in je online logboek op concept2.com. Voer de training in als een training uit het verleden Klik op Geschiedenis in je online logboek om de training te bekijken.
  • Gesynchroniseerde intervaltrainingen worden geüpload als één training, waarbij de afstand gelijk is aan de totale afstand (rust- en werkmeters bij elkaar opgeteld) en de tijd gelijk is aan de totale tijd (rust- en werkintervallen bij elkaar opgeteld).