Service | Concept2

Bediening van je PM5

Darts Game

DartsDe Darts Game beloont consistentie in tempo en de kracht die je levert. Als je aan het leren bent hoe je een constante snelheid en haalfrequentie aanhoudt, of als je een nieuwe snelheid op een prettige manier wilt leren aanhouden, is de Darts Game een geweldig spel voor jou.

Bij elk spel krijg je 300 pijlen om naar het bord te “gooien”. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het aantal punten dat je krijgt hangt af van waar je dart terecht komt:

  • Bull’s-Eye is 50 punten waard.
  • De volgende drie ringen vanuit de roos zijn respectievelijk 25, 10 en 5 punten waard.

Aan het begin van elk spel word je gevraagd vijf halen te roeien. Dit stelt je snelheid en haalfrequentie voor de eerste paar pijlen in. Daarna zijn de snelheid en de haalfrequentie waar je naar streeft gebaseerd op je laatste halen. Als je je snelheid en haalfrequentie versnelt tijdens het spel, vliegt je pijl hoog over de schietschijf. Verlaag je je snelheid en haalfrequentie juist? Dan zal de pijl onder het bord door vliegen. Raak de roos door een constante snelheid en haalfrequentie aan te houden. Een perfecte score is 15.000 punten.