Service | Concept2

Bediening van je PM5

Target Training

Target TrainingTarget Training lijkt op Darts. Ook hier wil je zoveel mogelijk de Bull’s-Eyes raken door een constante snelheid en tempo aan te houden. Target Training verschilt van Darts doordat je je doelen voor snelheid en tempo kunt instellen. Target Training kan je op twee manieren spelen:

 • Just Play: Een trainingssessie met een open einde waarbij je zolang roeit of skiët als je wilt. Net als bij het Darts spel, zal de streefsnelheid gebaseerd zijn op je laatste halen.
 • Advanced: van tevoren stel je de constante snelheid en het tempo waarnaar je streeft vast.
  • Coaches: Je kan de training voor je roeiers instellen en kijken wie de beste score haalt.
  • Sporters: Je kan je favoriete “steady state” workout doen met de extra stimulans van het behalen van je beste score!
  • Is gewichtsverlies je doel? Dan zouden lange, regelmatige trainingen in je schema moeten worden opgenomen – precies het soort trainingen dat dit spel stimuleert.
  • Ben je aan het herstellen van een blessure? Dan kan dit spel het tempo aanhouden dat je fysiotherapeut heeft aangeraden.

Just Play: Aan het begin van elk spel word je gevraagd vijf halen te roeien. Hiermee worden je snelheid en haalfrequentie voor de eerste paar pijlen ingesteld; daarna zullen je streefsnelheid en haalfrequentie gebaseerd worden op je laatste halen. Als je je snelheid en haalfrequentie versnelt tijdens het spel, zal je pijl hoog over de schietschijf vliegen. Als je je snelheid en haalfrequentie juist verlaagt, zal de pijl onder het bord door vliegen. Raak de roos door een constante snelheid en haalfrequentie aan te houden.

Advanced: Dit is hetzelfde spel als Just Play, behalve dat je voor elk spel de duur, snelheid per 500 meter en haalfrequentie instelt. Voor de puntentelling begint word je gevraagd vijf halen te roeien. Hierdoor kan je in het juiste tempo komen en de goede snelheid bereiken, zoals je die van tevoren hebt ingesteld.

In beide versies van het spel hangt het aantal behaalde punten af van waar de pijlen terecht komen:

 • Bull’s-Eye is 5 punten waard.
 • De opeenvolgende ringen 3, 2 en 1 punt waard.

Je score wordt weergegeven als een percentage van de hoogst haalbare score. Een perfecte score is 100%.