Service | Concept2

Bediening van je PM5

Fish Game

The Fish GameDe Fish Game leert je je intensiteit te reguleren. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk punten te krijgen door de voedzame vis te eten. En ondertussen moet je de grote beesten met enorme tanden zien te ontwijken want die laten je score naar de zeebodem kelderen.

Op het scherm van de monitor ben jij de vis die andere oceaanbewoners ziet aankomen, zowel goede als niet zo goede. Verander je intensiteit om je vis omhoog en omlaag te bewegen langs de linkerkant van het scherm. Komt er een eetbare “goede” vis jouw kant op, probeer hem dan op te eten om punten te krijgen (kleine vissen zijn 30 punten waard; gestreepte vissen 60). Ontwijk de grote roofvissen, want die halen 45 punten van je score af als ze je te pakken krijgen.

Elk spel duurt vier minuten, met aan het eind de mogelijkheid om nog eens te spelen. De informatie van je Fish Game workout (tijd, afstand, tempo per 500 meter, et cetera) wordt opgeslagen op je LogCard of het geheugen van de monitor, net als bij een gewone training.