Bevestigen van Gebruikersnaam/Wachtwoord lukt niet

Probleem

Je probeert de Concept2 Utility te linken aan je online logbook via concept2.com om je trainingen te uploaden, maar je krijgt elke keer een “incorrect Username/gebruikersnaam of Password/Wachtwoord” bericht.

Oplossing

1. Controleer of je een online logbook concept2.com/logbook hebt aangemaakt voordat je probeert om de Concept2 Utility te gebruiken om je gegevens te uploaden.
  2. Controleer of je je gebruikersnaam en wachtwoord hetzelfde invult als je zou doen via concept2.com/logbook.
  3. Heb je de nieuwste Concept2 Utility firmware versie op je computer staan?