Service | Concept2

Troubleshooting

Problemen met Firmware Updates

Probleem 1

Je probeerde de firmware in je PM te updaten. Maar nu blijf je PM steken op “Concept2 USB Flash Loader” of “Concept2 USB Flash Loader Update” en doet niks anders meer.

Oplossing 1

Upgrade naar de laatste versie van de Concept2 Utility en probeer de firmware update nog eens. Als het probleem na het upgraden blijft bestaan, neem dan de volgende stappen:

  1. Sluit de Concept2 Utility en herstart je computer, zonder de PM van je computer los te pluggen.
  2. Herstart je computer en open de Concept2 Utility opnieuw.
  3. Als het “Wil je de applicatie programmeren?”-bericht verschijnt, klik dan op Yes en laat de Utility de update afmaken.
  4. Als het bovenstaande niet werkt, neem dan contact op met info@concept2.nl voor meer hulp.

Probleem 2

Je probeerde de firmware op je monitor te updaten en nu is de monitor dood (dat wil zeggen, het monitorscherm blijft leeg).

Oplossing 2

Upgrade naar de laatste versie van de Concept2 Utility en probeer de firmware nog eens. Neem de volgende stappen als het probleem blijft bestaan na het upgraden:

  1. Vanuit de PM, verwijder de USB-kabel en het batterijpak (alleen bij de PM4) of de bovenste D-cell batterij.
  2. Op het monitorscherm: druk tegelijkertijd op Change Units, en de bovenste en onderste knoppen aan de rechterkant (de eerste en laatste knoppen), blijf ze ingedrukt houden, terwijl je het batterijpak (alleen bij de PM4)/D-cell batterij opnieuw invoert. “Concept2 USB Flash Loader” zou nu op het scherm moeten verschijnen.
  3. Plug de USB-kabel in en probeer de update nog eens.
  4. Als het bovenstaande niet werkt, neem dan contact op met info@concept2.nl voor meer hulp.