Trainingen worden in het Grijs weergegeven

Probleem

De resultaten die je wil uploaden worden in het Grijs weergegeven in de resultaten lijst in de Concept2 Utility en kan je niet selecteren om te uploaden.

Oplossing

1. Controleer of je je online logbook gelinkt hebt aan de Concept2 server. Je kan dit bepalen door te controleren of je naam staat in het scherm dat de traininings-resultaten laat zien en of je “Log In" of "Click to Log In” ziet verschijnen naast je naam. Als deze woorden verschijnen dan ben je niet ingelogd op de server. Klik op Click to Log In en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in die je ook gebruikt om in te loggen in je Online Logbook via concept2.com.
  2. Gebruik je een LogKaart en je kaart heeft meerdere gerbuikers op de kaart, controleer dan of elke gebruiker is gekoppeled aan hun eigen unieke Ranking ID.
  3. Ben je succesvol gekoppeld aan je online logbook en de resultaten worden nog steeds Grijs weergegeven, dat betekent dat je trainingen niet geupload kunnen worden. Dit kan zo zijn als een van de volgende punt waar is:
    • De Concept2 Utility heeft een zelfde resultaat in je online logbook gevonden. Zodra je de Conept2 server gevalideerd hebt, controleert de Concept2 Utility welke resultaten er al in je logbook staan. Je online logbook matched/vergelijkt de volgende resultaten:
      • Trainings datum
      • Trainings tijd
      • Duur van de training
      • Aantal meters van de training
    • De training heeft een toekomstige datum. (Dit komt voor als de datum van de Performance Monitor niet correct is.)