Logbook Server Error/ niet mogelijk verbinding te maken met concept2.com

Probleem

Je probeert je online logbook te koppelen aan de Concept2 Utility om je gegevens te uploaden, en je krijgt een server error of connectie error.

Oplossing

1. Controleer of je verbonden bent met internet voordat je de Concept2 Utility opent.
  2. Heb je een werkende internet verbinding, maar blijft het probleem zich voordoen, controleer dan de firewall van de computer. Probeer de firewall of anti-spyware programma’s uit te schakelen en kijk of dan de Concept2 Utility wel werkt. Als dat zo is dan bezorgd de firewall en anti-spyware programma’s het probleem. Consulteer de firewall software voor assistentie in het deblokkeren van de Concept2 Utility. De Concept2 Utility gebruikt zowel http en FTP diensten.